Adana Saç Ekim Merkezi

7743
Adana Saç Ekim Merkezi

Adana saç ekim merkezi olan Hair & Face Aesthetic Dr.Murat Keskin ve uzman kadrosuyla Adana da hastalarına profesyonel şekilde saç ekimi konusunda hizmet vermektedir.

Saç erkekler için çok önemli bir konudur. Kel olmak tüm erkeklerin korkulu rüyası diyebiliriz, bu yüzden saçları dökülen erkekler hemen psikolojik olarak bunalıma girer bu konuda araştırma yaparlar. Saç dökülmesine en iyi yöntem saç ekimidir. Saç ekimi yöntemleri arasında da en iyi yöntem FUE saç ekimidir.

Saç ektirmeye karar aşaması çok önemlidir burada en büyük rol doktorun uzmanlığına yeteneğine ve uzman ekibine düşer. Bu yüzdendir ki saçınızı bu konuda ihtisas yapmış uzman bir doktora emanet etmeniz çok önemlidir. 

Saç ekimi uzmanlık isteyen bir konu olması kadar kişinin saç ekiminde kendisine de düşen birçok önemli konu vardır. Saç ekimi yaptırdıktan sonra saçlarınızı 1 hafta boyunca yıkamamalısınız, üzerine yatmamalısınız. Saç ekimi yapılan yerlere zarar gelmemesine elinizden geldiğince gayret etmelisiniz. İlk yıkamayı doktorunuzun ya da saç ekimi yaptırdığınız yerdeki uzmanların yapmasını unutmamalısınız.

Saç ekimi yöntemleri arasında en iyi saç ekimi yönteminin FUE yöntemi olduğunu daha önce bahsetmiştik. FUE yönteminde başın arka tarafına lokal anestezi yaparak özel uçları olan mikro motorlar sayesinde kıl kökleriniz teker teker alınıp başınız ön tarafında saçsız olan bölgeye doğal bir şekilde saçlarınız tek tek ekilir. Ne kadar saç kökü alınacağı ve ne kadar saç nasıl ön tarafa ekileceği ise doktorumuz tarafından önceden planlanır. Erkeklerde saçların dökülmesi 40’lı yaşlara kadar devam etmekte olduğundan 40 yaş altı kişiler saç ekimi yaptırdıktan sonra 40 yaş sonrası 2. bir seans saç ekimi yapılması gerekebilir.

Adana saç ekim merkezi olarak önemli sağlık şehridir. Adana saç ekimi dışında birçok tıp alanında ameliyatların başarıyla yapıldığı şehir olup sağlık turizmi açısından sıkça ziyaret edilmektedir. Şehir dışından veya yurt dışından gelmeyi düşünüyorsanız hem turistik olarak Adana şehrini tanımış ve lezzetlerine de bakmış olma şansına sahip olacaksınız. Şehrimizin Adana Kebabını, şalgamını yazın gelirseniz bici bici yemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis