Ameliyatsız Yüz Germe

3413
Ameliyatsız Yüz Germe

Çağımızın en büyük sorunlarından birisidir yaşlılık. Kuşkusuz ki insanoğlu bunun önüne geçebilmek için yüz yıllar boyunca çalışmalar yapmıştır. Günümüz teknolojisinde ve tıbbın ilerlediği son noktada, artık yaşlılığın önüne geçmek, yaşlılığı ertelemek çok daha kolaydır. Bunu da tamamen tıbbi ve doğal bir yöntem olan yüz germe yöntemi ile yapıyoruz. Peki nedir bu ameliyatsız yüz germe? Nasıl yapılır? Yüzümüzde iz kalır mı? Gelin bu soruların cevabını Dr. Murat Keskin’den öğrenelim.

Yaşımızın ilerlemesiyle birlikte vücudumuzda olan değişiklikleri ilk olarak yüzümüzde farkederiz. Önce derimizde bulunan elastik kuvvetler direncini kaybetmeye, sonra da vücudumuzu kaplayan kolajen desteğini yitirmeye ve incelmeye başlar. Yüzümüzde gördüğümüz o genç yaşların kalitesi artık kaybolmaya ve cildimiz yavaş yavaş eskimeye başlar. Kolajen ve elastik liflerin üretiminin azalması ile kırışıklıklar oluşur ve yüzümüzün bazı bölgelerinde sarkmalar veya bozulmalar meydana gelir. Boyun bölgesi ve çene çizgisindeki düzensizlikler, kulak önündeki deri kıvrımları oldukça rahatsız edicidir. Son yıllarda elastik liflerin üretiminin arttırılmaya çalışılması ve kalojen üretiminin arttırılması hakkında yapılan çalışmalar çok da iyi sonuçlar verememektedir. Dolayısıyla bu gibi durumlarda yüz germe ilk ve tek çare olarak karşımıza çıkmaktadır. Fakat ameliyat korkusu olan veya bir sebepten dolayı ameliyat olmak istemeyen hastalarımız için ameliyatsız yüz germe mükemmel bir çözümdür.
 

Ameliyatsız Yüz Germe İçin Aranan Kriterler Nelerdir?

Böyle bir estetik operasyon için aranan herhangi bir kriter yoktur. Yüz germe işlemi için gelecek hastalar doktorumuz tarafından muayene edilir ve eğer uygunsa işlem yapılır.
 

Ameliyatsız Yüz Germe İçin Doğru Yaş Nedir?

İnsanlar yaşının ilerlemesiyle beraber bu soruyu sıkça sormaktadır fakat bunun belirli bir cevabı yoktur. Yüz Germe estetiği için doğru yaş kişiden kişiye göre değişir. Şöyle ki; hepimizin yüz yapısı farklı olduğu için kimimizin yüzü 40’lı yaşlarda, kimimizinki ise çok daha geç olarak sarkmaya ve yıpranmaya başlar. Bu yüzden de yüz germe estetiği için belirli bir yaş aralığı yoktur.
 

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis